donderdag , 1 juni 2023
Home / Software / Sim only internet

Sim only internet

Waarom zou je kiezen voor een sim only met onbeperkt internet wanneer je tegenwoordig vaak gratis gebruik kunt maken van gratis wifi en hotspots? Wel, daar kunnen wij vrij kort in zijn: een van veel gehoorde klachten is namelijk dat je vaak niet op voorhand weet hoever het netwerk reikt, en of er wel een wifi hotspot in de buurt aanwezig is.

Dataverkeer en internetten via je mobieltje kunnen soms duur uitvallen. Dat is maar één van de redenen waarom een sim only abonnement met onbeperkt internet interessant kan zijn. Indien je kiest voor een dergelijk abonnement dan betaal je een vast bedrag voor je internetgebruik en zul je heel wat minder kopzorgen hebben.

Zit je veel op internet?

Wie een grootverbruiker is van mobiel internet zal een sim only abonnement met onbeperkt internet zeker kunnen waarderen. Behalve zorgeloos en onbeperkt internetgebruik houdt een Sim Only met onbeperkt internet abonnement ook in dat je je persoonlijke toestel kunt behouden bij het overschakelen naar een nieuwe formule. Zo beslis je zelf over de aankoop van een nieuw toestel en hoef je je niet telkens aan te passen aan alweer een nieuwe telefoon met weer eens nieuwe knopjes en tal van functies die je misschien niet eens nodig hebt.

Altijd de controle behouden

Met een sim only abonnement heb je het allemaal een beetje beter in de hand. Wil je zelf baas blijven over je eigen telefoon en zelf beslissen wanneer je een andere telefoon koopt, en tegelijkertijd besparen op je uitgaven voor bellen en mobiel internet? Dan is een sim only abonnement zeker een handige keuze!

Check Also

iOS 8

Apple wijzigt App-Store voorwaarden voor iOS 8

Richtlijnen App-Store in iOS 8 Apple heeft de richtlijnen van de App Store gewijzigd in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *