zaterdag , 23 september 2023
Home / iPhone / Apple komt met goedkope iPhone

Apple komt met goedkope iPhone

Apple komt met een goedkope iPhone om zo de concurrentie in het lagere segment aan te gaan met Android. Apple heeft nooit een smartphone gemaakt voor het lagere segement maar als het marktaandeel terug wil winnen van de concurrent Android zal daar nu toch verandering in moeten komen, vandaar dat Apple een iPhone op de markt brengt die 200 dollar gaat kosten. Apple heeft zich met de iPhone altijd in het topsegment bevonden. Maar in landen als China en India zijn de inkomens te laag voor de mensen om zich een iPhone te kunnen veroorloven.

Op het moment heeft Apple absoluut niet te klagen, de producten zijn niet aan te slepen en ook met de winsten zit het wel goed, maar als we kijken naar de langere termijn zal er wel een verandering moeten plaats vinden, het kan niet de bedoeling zijn dat er straks in bepaalde werelddelen stukken minder iPhone’s verkocht worden en deze consumenten voor Android kiezen, daarom komt Apple volgens analist Gene Munster van Piper Jaffray met de 200 dollar iPhone.

Apple wil namelijk niet hetzelfde mee maken als eerder met de computertak gebeurde dat ondanks dat de Mac een geweldige computer was deze het toch moest afleggen tegen de goedkopere Windows pc’s. Je ziet nu dat ondanks dat Apple een grote voorsprong had met de iPhone in de smartphone markt, Samsung nu toch een inhaalslag maakt en vele al voor de goedkopere Samsung toestellen kiezen. Apple maakt zich dus duidelijk zorgen om het marktaandeel welke ze verliezen aan Android. De 200 dollar iPhone zal media 2014 simlockvrij op de markt komen.

iPhone leveranciersiPhone aanbiedingenInfo & Bestel
iPhone T-Mobile
iPhone 5 nu met 6 maanden flinke korting
iPhone kopen
iPhone 5 Vodafone
iPhone 5s uit voorraad leverbaar
iPhone kopen
iPhone T-Mobile
iPhone 4 nu voor € 24,95 per maand
iPhone kopen

Check Also

macbook pro

Geen iPhone 7 Pro maar wel een MacBook Pro in 2016

Volgens een recent bericht op Nikkei zou Apple een paar maanden voor de release van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *