donderdag , 1 juni 2023
Home / iPhone / iPhone 5 levertijd nu 1 week
iPhone 5

iPhone 5 levertijd nu 1 week

De iPhone 5 is alweer ruim anderhalve maand te koop in Nederland, maar met de iPhone 5 levertijden wilde het niet echt vlotten. Daar komt nu dan eindelijk verandering in, de iPhone 5 levertijd is vanaf het moment van bestellen terug gelopen naar 1 week terwijl wij vorige week nog schreven dat de levertijd al was terug gelopen naar 2 weken.. Dit is een hele verbetering, een aantal weken geleden was de levertijd namelijk nog 3 tot 5 weken. In deze periode besloot Vodafone om de verkoop van de iPhone 5 tijdelijk te stoppen omdat de vraag naar de iPhone 5 maar groeide terwijl er geen iPhone 5 kon worden verstuurd.

Op het ogenblik is de iPhone 5 16GB goed te leveren met de 32GB en de 64GB is het nog niet optimaal maar ook daar gaan de levertijden naar beneden. Voor het einde van het jaar wil Apple dat de iPhone 5 in 100 landen te koop is.

Dat de iPhone 5 zo een succes is, is niet zo verwonderlijk, deze nieuwe iPhone is op veel punten verbeterd al is het alleen al het mooie 4 inch Retina scherm of de supersnelle A6-processor.

iPhone leveranciersiPhone aanbiedingenInfo & Bestel
iPhone T-Mobile
iPhone 5 nu met 6 maanden flinke korting
iPhone kopen
iPhone 5 Vodafone
iPhone 5s uit voorraad leverbaar
iPhone kopen
iPhone T-Mobile
iPhone 4 nu voor € 24,95 per maand
iPhone kopen

Check Also

macbook pro

Geen iPhone 7 Pro maar wel een MacBook Pro in 2016

Volgens een recent bericht op Nikkei zou Apple een paar maanden voor de release van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *