Home / iPhone / iPhone 5 levertijden nu nog 2 weken

iPhone 5 levertijden nu nog 2 weken

Als je nu een iPhone 5 kopen gaat, dan zul je deze een stuk sneller in huis hebben dan dat je dat een aantal weken gelden gedaan zou hebben. De iPhone 5 levertijden zijn namelijk aanzienlijk teruggelopen, tot 2 a 3 weken. Sinds de iPhone 5 uitkwam in Nederland en België op 28 september kon er niet aan de grote vraag voldaan worden. Nu lijkt daar verandering in te komen, Apple zou nu wel genoeg iPhone 5 toestellen op voorraad hebben.

De lange levertijden hadden onder andere te maken met de productieproblemen, het schijnt namelijk niet eenvoudig te zijn om een iPhone 5 met de strenge eisen die Apple daaraan stelt te produceren, zo liet Foxconn weten. Apple heeft vorige maand stappen ondernomen om de productie van de iPhone 5 te verhogen zodat de levertijden korter zouden worden, dit lijkt nu dus zijn vruchten af te werpen. De iPhone 5 wordt nu in meerdere fabrieken geproduceerd.

De iPhone 5 levertijden waren op een gegeven moment zo lang dat Vodafone besloot de iPhone tijdelijk helemaal niet meer te verkopen omdat de wachtlijsten te lang werden en er geen nieuwe aanvoer vanuit Apple kwam. Nu heeft ook Vodafone de iPhone 5 weer op voorraad, al gaat het hier dan alleen nog om de 16GB uitvoering. KPN, HI en Telfort verkopen op het ogenblik ook allen nog de iPhone 5 16Gb uitvoering.

iPhone leveranciersiPhone aanbiedingenInfo & Bestel
iPhone T-Mobile
iPhone 5 nu met 6 maanden flinke korting
iPhone kopen
iPhone 5 Vodafone
iPhone 5s uit voorraad leverbaar
iPhone kopen
iPhone T-Mobile
iPhone 4 nu voor € 24,95 per maand
iPhone kopen

Check Also

macbook pro

Geen iPhone 7 Pro maar wel een MacBook Pro in 2016

Volgens een recent bericht op Nikkei zou Apple een paar maanden voor de release van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *