maandag , 27 maart 2023
Home / iPhone / iPhone 5 gaat Android voorbij in Amerika

iPhone 5 gaat Android voorbij in Amerika

De iPhone 5 breekt wat de verkoop betreft alle records, in Amerika is 48% van alle verkochte smartphones een iPhone, in Europa is Android nog wel leider. In de Verenigde Staten is dus 1 op 2 verkochte toestellen een iPhone.

Vorig jaar toen de iPhone 4S uitkwam was Apple ook de grootste in Amerika, nu met de komst van de iPhone 5 zal deze positie alleen maar sterker worden. In Europa is de iPhone 5 met een marktaandeel van 32,7 procent het grootste in Groot-Brittannië, in Duitsland staat de Samsung Galaxy S III op nummer één (bijna een kwart van de markt) en heeft Android in totaal een marktaandeel van 73,9 procent. In Spanje is Android nog dominanter met 81,7 procent. In Nederland is het aandeel van Android gemeten in april van dit jaar ongeveer 60 procent.

iPhone leveranciersiPhone aanbiedingenInfo & Bestel
iPhone T-Mobile
iPhone 5 nu met 6 maanden flinke korting
iPhone kopen
iPhone 5 Vodafone
iPhone 5s uit voorraad leverbaar
iPhone kopen
iPhone T-Mobile
iPhone 4 nu voor € 24,95 per maand
iPhone kopen

Check Also

macbook pro

Geen iPhone 7 Pro maar wel een MacBook Pro in 2016

Volgens een recent bericht op Nikkei zou Apple een paar maanden voor de release van …

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *