Home / Apple nieuws / iWatch komt er in twee formaten

iWatch komt er in twee formaten

Niet alleen de iPhone 6 zal er in twee formaten komen maar ook de iWatch, zo blijkt vandaag. De iWatch zal in twee modellen uitgebracht worden namelijk één met een 1,3- en een andere met een 1,5-inch scherm, dit weet KGI-analist Ming-Chi Kuo te melden.

KGI-analist Ming-Chi Kuo laat verder weten dat de iWatch 8GB aan opslagruimte met 512 MB aan werkgeheugen zal gaan krijgen, voor een wearable is dit ruim voldoende. Het zou dus goed mogelijk zijn dat de iWatch minder afhankelijk gaat worden van de iPhone dan vooraf gedacht.

iWatch komt er in twee formaten

De iWatch zal met een 1,3-inch scherm en met een 1,5-inch scherm gaan komen, goed nieuws voor mensen met een wat smallere pols. Van welk materiaal de iWatch gemaakt gaat worden dat durft de analist nog niet te zeggen maar de kans is groot dat dit van aluminium zal zijn. Het zou zelfs kunnen dat er een gouden iWatch gaat komen.

Zwitserse horlogemakers krijgen concurrentie

Ontwerper Jony Ive zegt dat de Zwitserse horlogemakers er een grote concurrent bij krijgen met de iWatch, al staat de Zwitserse horlogemarkt bekend om zijn kwalitatief hoogwaardige horloges, Ive laat weten dat Apple zeker niet onder doet voor de horloges uit Zwitserland.

Wanneer de iWatch gepresenteerd gaat worden daar is nog helemaal niets over bekend, eerder zouden de horloges gelijk met de iPhone 6 gepresenteerd worden op dinsdag 9 september maar later werd dit weer ontkend. Er gaan ook geruchten dat de iWatch pas in 2015 in de winkels komt te liggen.

Check Also

iPhone 6 bestellen nu al mogelijk

iPhone 6 bestellen nu mogelijk Aanstaande vrijdag zal de iPhone 6 en de iPhone 6 …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *