zaterdag , 23 september 2023
Home / Apple nieuws / Beide iPhone 6 modellen in 128GB uitvoering
iPhone 6

Beide iPhone 6 modellen in 128GB uitvoering

iPhone 6Beide iPhone 6 modellen zullen in een 128GB verkrijgbaar zijn, zo laat KGI-analist Ming-Chi Kuo weten. Voorheen hadden we altijd de keuze uit drie verschillende geheugenopties te weten de 16GB, 32GB en de 64GB maar daar komt nu dus mogelijk een vierde bij van 128GB. Apple zou er ook voor kunnen kiezen om de 32GB te laten vallen zodat er toch drie opties over zullen blijven. Als je de iPhone 6s kopen gaat dan is de 32GB uit het assortiment gehaald.

Powerknop en cameralens
KGI-analist Ming-Chi Kuo weet ook te melden dat de powerknop van de iPhone 6 naar de zijkant zal verhuizen en een multifunctionele functie zal gaan krijgen. Het zou dan mogelijk zijn om een specifieke app te openen door de powerknop langer of korter in te drukken. En we lazen het al eerder maar de iPhone 6 zal worden voorzien van een barometer om zo de luchtdruk te kunnen meten.

Even geen geld voor de nieuwe iPhone? Je kunt ook altijd een minilening afsluiten om jouw nieuwe smartphone te betalen.

Apple zou de saffieren laag van de cameralens hebben vervangen, ondanks dat saffier erg krasbestendig is, is er toch gekozen voor een ander materiaal. De reden hiervoor is dat saffier sneller verbrijzeld en de camera van de iPhone 6 iets uitsteekt waardoor de cameralens sneller stuk zou kunnen gaan.

Saffierglas
Ondanks dat we nu ook weer berichten lezen dat de iPhone 6 toch geen scherm van saffierglas zou krijgen doet analist Kuo hier geen uitspraak over.

Dinsdag 9 september als Apple de iPhone 6 aan zal kondigen zullen we meer te weten komen over deze nieuwe iPhone.

iPhone 6 reserveren
De iPhone 6 reserveren kan al vanaf 19 september je ontvangt het nieuwe toestel dan rond 26 september thuis. De iPhone 6 zal hetzelfde gaan kosten als de iPhone 5s toen deze vorig jaar in de winkels kwam te liggen, namelijk €699,- voor de 16GB uitvoering.

Lees hier meer over de iPhone 6

Check Also

iOS apps

iOS apps

Iedereen kent het wel, je verveelt je en je zit een beetje te bladeren naar …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *