zaterdag , 23 september 2023
Home / Apple nieuws / De iWatch nog niet onthuld op 9 september

De iWatch nog niet onthuld op 9 september

Over de iWatch is al veel gesproken en geschreven, deze zou gelijktijdig met de iPhone 6 gelanceerd worden op 9 september maar nu blijkt dat Apple nog niet zover is om de iWatch aan het grote publiek voor te stellen. Op Digitimes is te lezen dat de iWatch nog in een testfase verkeerd en dat de massaproductie later dit jaar van start zal gaan. De testfase bevind zich ook nog in een vroeg stadium, het zou dus nog zo maar kunnen dat Apple het ontwerp drastisch zal wijzigen.

iWatch kopen
De iWatch kopen kan dan waarschijnlijk pas in 2015.

Eerder lazen we dat de productie al van start was gegaan, maar dit blijkt dus niet zo te zijn. De lancering van de iWatch zal dus niet op 9 september zijn. Een mogelijkheid welke ook nog open ligt is dat de nieuwe gadget van Apple op het Apple Event in oktober gepresenteerd gaat worden gelijktijdig met de twee nieuwe iPads, de iPad Air 2 en de iPad Mini 3.

De iWatch zal ongeveer 400 dollar gaan kosten, de wearable zal zijn voorzien van een oled-scherm, dit scherm is goed afleesbaar in de zon.

Check Also

iPhone 6 bestellen nu al mogelijk

iPhone 6 bestellen nu mogelijk Aanstaande vrijdag zal de iPhone 6 en de iPhone 6 …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *