Home / Apple nieuws / iPhone 6 krijgt 1GB RAM-geheugen

iPhone 6 krijgt 1GB RAM-geheugen

Het RAM-geheugen van de iPhone 6 zal 1GB groot zijn, dit is net zoveel als de iPhone 5s aan RAM-geheugen heeft. Eerder dachten we dat Apple de iPhone 6 meer geheugen zou geven maar dit blijkt nu dus niet het geval te zijn. Op de gelekte foto hier onder is dit te zien, al is dit niet meteen duidelijk als je de foto bekijkt. Het cijfer op de achtste positie geeft de hoeveelheid RAM aan. Het getal 8 staat voor 1GB en de letter B voor 2GB en al lijken deze twee erg op elkaar er staat toch echt een 8. Dit betekent dus dat de A8-chip is voorzien van 1GB LPDDR3 RAM.

iphone_6_a8_ram

iPhone 6 release datum
Op 9 september zal Apple de iPhone 6 lanceren en pas dan weten we of alle geruchten van de afgelopen weken ook echt kloppen, de verkoopdatum van de iPhone 6 zal vermoedelijk op 19 september zijn. Wat we al weten is dat er twee formaten uitgebracht gaan worden één met een 4,7-inch en één met een 5,5-inch scherm. Het scherm zal gemaakt worden van het ijzersterke saffierglas, dit materiaal is ontzettend hard en kras-bestendig.

iPhone 6 camera
De camera van de iPhone 6 zal worden voorzien van een optische beeldstabilisatie, een groter diafragma en een Sony Exmor IMX220-sensor met 13 megapixels. De iPhone 6 zal ook beschikken over een nfc-chip waarmee contactloos betaald kan worden.

iPhone 6 iOS 8
De iPhone 6 zal gaan draaien op het nieuwe iOS 8, welke ook beschikbaar komt met de release van de iPhone 6. het nieuwe iOS heeft een slimmer toetsenbord en vele verbeteringen ten opzichte van het huidige iOS 7.

Lees hier meer over de iPhone 6

Check Also

iOS apps

iOS apps

Iedereen kent het wel, je verveelt je en je zit een beetje te bladeren naar …

Een reacti

  1. Nu heb ik er genoeg van! Laat die iPhone 6 maar komen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *