Home / Apple nieuws / Analisten verwachten meer verkochte iPhones
iPhone 6

Analisten verwachten meer verkochte iPhones

Apple zal vanavond zijn kwartaalcijfers bekend maken (Q3 2014) en deze zullen positief zijn zo verwachten analisten. Fortune heeft 34 analisten gevraagd wat ze verwachten van deze cijfers en iedereen was positief gestemd. De omzet ligt waarschijnlijk 8,5 procent hoger, de winst zou 18 procent gestegen zijn. De iPhone-verkoop zou een flinke stijging laten zien, analisten verwachten een stijging van maar liefst 14,5 procent in vergelijking dezelfde periode van het vorig jaar.

Het gaat dus goed met Apple, het aandeel Apple is dan ook gestegen de laatste maanden, mede dankzij de vele iPhones welke er verkocht zijn en de plannen om aandelen terug te kopen en de aandelensplitsing.

Vorig jaar had Apple een tegenvallend juni-kwartaal maar volgens analisten zal Apple dit kwartaal betere cijfers naar buiten brengen. Als je nieuwsgierig bent naar de kwartaalcijfers van Apple dan kun je live mee luisteren via de website van Apple, het conferentiegesprek begint om 23:00 uur Europese tijd en is zonder beeld te volgen.

Lees hier meer over de iPhone 6

Check Also

iPhone 6 bestellen nu al mogelijk

iPhone 6 bestellen nu mogelijk Aanstaande vrijdag zal de iPhone 6 en de iPhone 6 …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *