zaterdag , 23 september 2023
Home / Apple nieuws / Nieuwe iPhone 6 foto’s duiken op
iPhone 6

Nieuwe iPhone 6 foto’s duiken op

De laatste tijd verschenen er al veel mockups online maar hierin is nog niet het definitieve product te zien, de nieuwe iPhone 6 renders laten een realistischer beeld zien van hoe de iPhone 6 eruit komt te zien.

De foto’s welke eerder naar buiten kwamen waren van een mindere kwaliteit maar vandaag kwamen wij foto’s tegen die van een goede kwaliteit zijn. Op de foto’s is te zien dat de iPhone 6 afgeronde hoeken krijgt, de nieuwe iPhone is ook een stuk dunner en de achterkant is helemaal van metaal gemaakt.

De aan/uit-knop zit bij de iPhone 6 aan de zijkant en de home-knop nog op de oude vertrouwde plek. Bij de goudkleurige en grijze iPhone 6 zijn witte lijnen te zien. In de zwarte versie zijn deze zo goed als onzichtbaar.
iphone-6-renders-1

iphone-6-renders-2

iphone-6-renders-3

iphone-6-beelden-1

iphone-6-beelden-2

iphone-6-beelden-3

De release datum van de iPhone 6 is in september en dit keer zullen er twee verschillende formaten uit komen van de nieuwe iPhone namelijk een 4,7-inch en een 5,5-inch.

Check Also

iOS apps

iOS apps

Iedereen kent het wel, je verveelt je en je zit een beetje te bladeren naar …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *