Home / Apple nieuws / Release datum iWatch in oktober
iWatch

Release datum iWatch in oktober

Apple gaat de lang besproken iWatch in oktober op de markt brengen, het gaat hier dan om de 2,5-inch uitvoering. De Taiwanese fabrikant Quanta zal volgende maand met de productie van de iWatch gaan beginnen. De verwachting is dat Apple in het eerste jaar dat de iWatch in de winkels ligt ongeveer 50 miljoen exemplaren zal gaan verkopen.

De iWatch van Apple zal een scherm van 2,5-inch hebben en een rechthoekige vorm krijgen. Verder zal dit horloge een aanraakgevoelige interface krijgen en is deze draadloos op te laden. Reuters heeft dit meegedeeld, dit is overigens al de derde bron welke zegt dat de release datum van de iWatch in oktober zal zijn.

Het display zou iets over de band heen komen waardoor de vorm van het horloge licht gebogen is, LG gaat de schermen van de iWatch produceren. Het horloge zou ook sensoren ingebouwd krijgen waarmee o.a. de polshartslag gemonitord kan worden, Heptagon is verantwoordelijk voor de productie van deze sensor.

Check Also

iPhone 6 bestellen nu al mogelijk

iPhone 6 bestellen nu mogelijk Aanstaande vrijdag zal de iPhone 6 en de iPhone 6 …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *