zaterdag , 23 september 2023
Home / Apple nieuws / Conceptvideo van iPhone 6 duikt op
iPhone 6

Conceptvideo van iPhone 6 duikt op

De geruchten over iPhone 6 welke in september in de winkels zou moeten liggen, duiken op het ogenblik overal op. Vandaag kwamen wij een conceptvideo van designer Joel Velasquez tegen, waarin een stijlvolle iPhone 6 te zien is al moet er wel bij gezegd worden dat dit ontwerp eigenlijk onmogelijk is.

Vorige week op de WWDC werd al stiekum gehoopt op de aankondiging van de nieuwe iPhone maar Apple liet daar alleen maar nieuwe software zien aan het publiek zoals het nieuwe iOS 8 welke in het najaar beschikbaar komt.

Het toestel in deze video ziet er prachtig uit, de achterkant is van één stuk metaal het toestel is maar 6,8 millimeter. De volumeknoppen in deze video zijn i.p.v. rond, rechthoekig gemaakt en de aan/uit knop is van de bovenkant naar de zijkant verplaatst.

De iPhone 6 zal dus in september verkocht gaan worden, de prijs van de iPhone 6 is op het ogenblik nog niet bekend.

Check Also

iOS apps

iOS apps

Iedereen kent het wel, je verveelt je en je zit een beetje te bladeren naar …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *