zaterdag , 23 september 2023
Home / Apple nieuws / Accuduur verlengt na iOS 7.1.1 update
iPhone-batterij

Accuduur verlengt na iOS 7.1.1 update

Afgelopen week kwam Apple met een update van het iOS, namelijk iOS 7.1.1. Ondanks dat het een kleine update was zitten er in deze iOS-update toch verbeteringen waar we wat aan hebben. Een verbetering waar iedereen op zat te wachten is dat de accuduur met iOS 7.1.1 is verlengt. Een redacteur van een tech-site weet te melden dat bij iOS 7 de batterij na zes uur gebruik daalde naar ongeveer 74 procent. Bij iOS 7.1 was de batterijduur minder en was er nog rond de 61 procent van de accu over na zes uur gebruik. Na de update naar iOS 7.1.1 lijkt de accuduur weer te zijn toegenomen, met een percentage van 76 procent na zes uur gebruik.

Verder werkt Touch ID sneller na de update naar iOS 7.1.1, eerder vergat de vingerafdrukscanner nog wel eens een vingerafdruk, dit behoort na de update tot het verleden. Het virtuele toetsenbord is ook verbeterd waardoor deze nu nauwkeuriger reageert en er zijn enkele bugfixes doorgevoerd.

Een nieuwe feature is dat als je in de App Store kijkt naar de knop ‘Gratis’ je nu ziet ziet of deze app in-app aankopen biedt. Zo kom je niet achteraf voor verassingen te staan en weet je vooraf al of de app echt gratis te gebruiken is.

Check Also

Simkaarten

Apple toestel met prepaid simkaart voordelig?

Als we een nieuwe smartphone aanschaffen, kopen we vaak een bundel met daarbij een abonnement. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *