Home / Apple nieuws / iPad 5 krijgt 64-bit-processor
A7-processor iPhone 5S

iPad 5 krijgt 64-bit-processor

Na de iPhone 5S welke de A7 64-bit-processor gebruikt zal ook de iPad 5 deze super-snelle processor ingebouwd krijgen volgens analist Chris Whitmore van Deutsche Bank. Bij de introductie van de iPhone 5S werd ook Apple’s nieuwe A7-processor gelanceerd. Deze chip werkt volgens de zogenoemde 64-bit architectuur, de iPhone 5S is de eerste smartphone met een dergelijke cpu. De verwachting is nu dan ook dat de iPad 5 welke hoogstwaarschijnlijk nog deze maand gepresenteerd zal worden ook met de A7-chip zal worden uitgerust.

Ondanks dat de 64-bit A7 cpu de iPhone en iPad klaarstoomt voor de toekomst, is het voordeel van deze nieuwe cpu nu nog minimaal. Veel analisten laten weten dat het wel enige tijd zal duren voordat de prestatiewinst echt merkbaar zal zijn, ontwikkelaars zullen namelijk eerst hun apps moeten aanpassen.

De iPad 5 zal samen met de iPad mini 2 op een speciaal Apple-event gepresenteerd worden aan het grote publiek, Apple wil beide iPad’s nog voor de drukke december maand in de winkels hebben leggen, of dit met de iPad mini 2 zal gaan lukken is nog maar de vraag, een tekort aan retina-displays kan hier nog wel eens roet in het eten gaan gooien.

iPhone 5 T-Mobile
iPhone 5 voor €25,- per maand
iPhone 5 kopen
iPhone 5 Vodafone
iPhone 5s aanbieding voor €101,-
iPhone 5 kopen
iPhone 5 Studentmobiel
iPhone 5s vanaf €24,- p. maand
iPhone 5 kopen
Algebeld iPhone 5
iPhone 5 uit voorraad leverbaar
iPhone 5 kopen
iPhone 5 Phoneshop
iPhone 5 €63,- i.c.m. abonnement
iPhone 5 kopen
iPhone 5 2call
iPhone 5 vanaf €66 euro
iPhone 5 kopen

Check Also

iPhone 6 bestellen nu al mogelijk

iPhone 6 bestellen nu mogelijk Aanstaande vrijdag zal de iPhone 6 en de iPhone 6 …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *