Home / Apple nieuws / De iPhone 5C, (bizar) getest
iPhone 5C

De iPhone 5C, (bizar) getest

De iPhone 5C, (bizar) getest

Sinds Apple’s introductie van haar 2 nieuwste iPhone toestellen, de iPhone 5s en 5c worden de toestellen vanaf de verkoopfase met name in Amerika op allerlei manieren aan tests onderworpen. De ene heel logisch, maar over het algemeen zijn er veel tests waarvan de ene nog bizarder is dan de andere. Speciaal voor jullie hebben wij een overzicht gemaakt van tests (met filmpjes!) met de nieuwe paradepaardjes van Apple. Mede door de gekleurde plastic achterkant van deze iPhone 5C is er nogal sceptisch gereageerd door smartphone gebruikers. Bekijk nu de verschillende tests!

Will it Blend? – iPhone 5C & 5S

De makers van de bekende Blendtec filmpjes zijn ook met de nieuwste iPhone toestellen weer helemaal los geslagen. De krachtige mixers die het bedrijf produceert verpulverden in het verleden al zonder slag of stoot de nieuwste en duurste elektronica, en met de introductie zijn nu de nieuwe iPhones aan de beurt. Niet 1, maar gewoon alle kleuren van de Apple iPhone 5c worden in een blender verwerkt tot stof. Ook de gouden iPhone 5s moet eraan geloven.

iPhone 5S vs. Sniper geweer

Typisch Amerikaans moet er ook in dit filmpje een toestel verwoest worden. Weer eens wat anders dan ze in een mixer te gooien heeft de maker van dit filmpje bedacht zijn nieuwe iPhone 5s tot stof om te toveren doormiddel van niets minder dan een .50 kaliber sniper rifle. In dit filmpje wordt in ieder geval duidelijk dat je smartphone je bepaald niet beschermt tegen een kogel, hoewel dit door sommige mensen wel werd verondersteld.

”Laten vallen” test, met en zonder hoesje – iPhone 5C

Ook hier is de test weer: “Kan die kapot, en zo ja hoe?”. Ditmaal in een wat realistischere vorm gegoten. De makers van dit filmpje testen namelijk de effectiviteit van de cases van de nieuwe iPhone 5C die door Apple bij dit product worden aangeboden.

iPhone 5 T-Mobile
iPhone 5 voor €25,- per maand
iPhone 5 kopen
iPhone 5 Vodafone
iPhone 5s aanbieding voor €101,-
iPhone 5 kopen
iPhone 5 Studentmobiel
iPhone 5s vanaf €24,- p. maand
iPhone 5 kopen
Algebeld iPhone 5
iPhone 5 uit voorraad leverbaar
iPhone 5 kopen
iPhone 5 Phoneshop
iPhone 5 €63,- i.c.m. abonnement
iPhone 5 kopen
iPhone 5 2call
iPhone 5 vanaf €66 euro
iPhone 5 kopen

Check Also

iOS apps

iOS apps

Iedereen kent het wel, je verveelt je en je zit een beetje te bladeren naar …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *