Home / Apple nieuws / Update voor OS X 10.8 Mountain Lion uitgebracht
mountain-lion

Update voor OS X 10.8 Mountain Lion uitgebracht

Apple heeft een update voor OS X 10.8 Mountain Lion uitgebracht, de update geeft Boot Camp-ondersteuning voor Windows 8 en voor harde schijven van meer dan 2,2TB. Apple heeft een overzicht gepubliceerd met daarin de updates welke zijn verwerkt in de meest recente versie.

Er zijn niet veel nieuwe features toegevoegd aan deze update, de meest opvallende is wel de ondersteuning voor Windows 8 door Boot Camp, dit zorgt ervoor dat gebruikers Windows-besturingssystemen kunnen draaien naast OS X op hun Mac. Macs welke een harde schijf van drie terabyte hadden waren tot de 10.8.3-update uitgesloten van het gebruik van Boot Camp. Het is nadat je de update hebt geïnstalleerd mogelijk om iTunes Cards met de ingebouwde webcam van iMacs en Macbooks te scannen, waarna het tegoed in de Mac App Store gebruikt kan worden.

Naast dat er nieuwe functies zijn toegevoegd heeft Apple ook wat fixes doorgevoerd en is Safari 6.0.3 meegeleverd.

Het ventilatorlawaai van sommige MacBooks met Retina-scherm is met deze update nog niet opgelost.

iMac leveranciersiMac 2013 aanbiedingenInfo & Bestel
Centralpoint
Centralpoint iMac 2013
iMac kopen

Check Also

MacBook Pro

Beste internet voor op je Macbook

Het is handig om overal in Nederland gebruik te kunnen maken van je Macbook. Dat …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *