donderdag , 1 juni 2023
Home / iPad / iPad mini haalt 9,7-inch iPad sneller in qua verkopen
iPad Mini

iPad mini haalt 9,7-inch iPad sneller in qua verkopen

Dat de iPad mini de 9,7-inch iPad zou gaan inhalen qua verkopen dat was wel al duidelijk maar het gaat een stuk sneller als dan dat men had verwacht. Dit blijkt uit de cijfers die NPD DisplaySearch bekend heeft gemaakt.

Eerder verwachte NPD dat er in 2013 rond de 40 miljoen iPad mini’s verkocht zouden worden en van de 9,7-inch iPad 60 miljoen. Maar de cijfers laten nu een heel ander beeld zien namelijk dat er 55 miljoen iPad mini’s en 33 miljoen 9,7-inch iPads verkocht gaan worden in 2013. De iPad mini is dus een heel stuk populairder geworden.

In januari werden er al 5 miljoen iPad mini’s verkocht en van de grotere iPad waren dat er in januari 1,3 miljoen. Er werden in januari al een stuk meer iPad mini’s verkocht dan in de laatste maand van 2012. Ook de concurrentie ziet een enorme groei in de verkopen als het gaat om de kleinere tablets.

Eerder liet Apple al weten zich geen zorgen te maken over het kannibaliseren van zijn eigen producten.

NPD

iMac leveranciersiMac 2013 aanbiedingenInfo & Bestel
Centralpoint
Centralpoint iMac 2013
iMac kopen

Check Also

iPad-Air

Nieuwe iPad zal hetzelfde design en display krijg als huidige iPad Air

De tweede versie van de iPad Air zal er qua design niet anders uit zien …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *