zaterdag , 23 september 2023
Home / iPad / iPad mini 2 productie wordt al voorbereid
iPad-mini

iPad mini 2 productie wordt al voorbereid

Apple zou al bezig zijn met de voorbereidingen voor de productie van de iPad mini 2 met retina-display, dit meldt de doorgaans goed ingelichte website Digitimes. De productie van de huidige iPad mini zou al op een lager pitje staan. De iPad mini 2 zal namelijk in de tweede helft van dit jaar in de winkels moeten liggen. In april zouden er 20% minder iPad mini’s geproduceerd gaan worden en deze afname zal in de maanden daar opvolgend verder afnemen.

Apple CEO Tim Cook heeft eerder wel laten weten dat er niet teveel moet worden gekeken naar veranderingen in de toeleveringsketen, dit zou niet altijd betekenen dat er een nieuw product zit aan te komen. Ook worden verschillende componenten door meerdere bedrijven geleverd het kan dus zo zijn dat Apple de voorkeur geeft aan een andere fabrikant.

Wanneer de iPad mini 2 uit zal gaan komen, daar is nog niets over te zeggen, Apple houdt zicht namelijk niet meer aan het vaste patroon, van het in maart uitbrengen van een nieuwe iPad en in september van een nieuwe iPhone, maar de meest voor de hand liggende periode is juni of september/oktober.

De iPad mini 2 zal een retina-display krijgen met een resolutie van 2048 x 1536 pixels en een pixeldichtheid van 324 pixels per inch hebben.

iMac leveranciersiMac 2013 aanbiedingenInfo & Bestel
Centralpoint
Centralpoint iMac 2013
iMac kopen

Check Also

iPad-Air

Nieuwe iPad zal hetzelfde design en display krijg als huidige iPad Air

De tweede versie van de iPad Air zal er qua design niet anders uit zien …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *