Home / Apple nieuws / Gerucht: Apple werkt aan 4K-televisie
Apple 4K-televisie

Gerucht: Apple werkt aan 4K-televisie

Volgens Digitimes zou Apple bezig zijn een 4K-televisie te ontwikkelen die eind 2013 of begin 2014 te koop zal zijn. De 4K-televisie zou een resolutie van 3840 x 2160 pixels hebben en de Ultra HD-standaard volgen. Het zou dus gaan om een 2160p TV. Het toestel welke Apple samen met LG zou gaan maken heeft dus vier maal zoveel pixels als de 1080p HDTV. De 4K-televisie van Apple zou spraakinvoer en bewegingsherkenning ondersteunen.

Op de Consumer Electronics Show in Las Vegas zagen we al dat de 4K-televisies nu nog niet te betalen zijn, de leveranciers die de benodigde HD-schermen moeten maken hebben op het ogenblik nog niet voldoende productiecapaciteit om aan de massaproductie van deze schermen te voldoen, LG Display zou pas in de tweede helft van dit jaar klaar zijn om de schermen in grote getale te produceren. Dit verklaart dus ook waarom de 4K-televisies pas eind 2013 of begin 2014 op de markt kunnen komen.

Apple-analist Gene Munster liet eerder ook al weten dat Apple bezig is met een Apple televisie, Digitimes komt met het 4K-televisie gerucht en heeft nauwe banden met enkele toeleveringsketens van Apple.

iPhone leveranciersiPhone aanbiedingenInfo & Bestel
iPhone T-Mobile
iPhone 5 nu met 6 maanden flinke korting
iPhone kopen
iPhone 5 Vodafone
iPhone 5s uit voorraad leverbaar
iPhone kopen
iPhone T-Mobile
iPhone 4 nu voor € 24,95 per maand
iPhone kopen

Check Also

iPhone 6 bestellen nu al mogelijk

iPhone 6 bestellen nu mogelijk Aanstaande vrijdag zal de iPhone 6 en de iPhone 6 …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *