Home / Apps / iPhone Voetbalzone-app geoptimaliseerd

iPhone Voetbalzone-app geoptimaliseerd

Voetbalzone iPhoneDe populaire voetbal-app van de website voetbalzone.nl heeft een update gekregen, met deze update van de app zijn meteen de zwarte balken aan de zijkant verdwenen als je de app op een iPhone 5 gebruikt.

De app is dus geoptimaliseerd voor de iPhone 5 en voor iOS6. Maar één van de belangrijkste toevoegingen aan deze update is dat deze nu is uitgebreid met alle standen en statistieken van alle grote Europese voetbalcompetities zoals de Eredivisie, Bundesliga, Serie A, Premiership en de Primera Division.

Zoals bij de meeste voetbal-apps kan je ook bij voetbalzone jouw favoriete club instellen zodat je een Goal Alert ontvangt, je krijgt dan een push bericht als jouw favoriete club scoort. Zodra je de app opent zal deze meteen de homepage verversen met het laatste voetbalnieuws. Je kunt het voetbalnieuws filteren naar land, club en de verschillende competities.

De voetbalzone-app is gratis te downloaden en voor 89 cent ontvang je al het clubnieuws van jouw favoriete club.

Download: Voetbalzone (gratis, iPhone, iOS 4.3+)

iPhone leveranciersiPhone aanbiedingenInfo & Bestel
iPhone T-Mobile
iPhone 5 nu met 6 maanden flinke korting
iPhone kopen
iPhone 5 Vodafone
iPhone 5s uit voorraad leverbaar
iPhone kopen
iPhone T-Mobile
iPhone 4 nu voor € 24,95 per maand
iPhone kopen

Check Also

Unibet apps voor iPhone

Unibet apps voor iPhone Mobiel wedden is helemaal van deze tijd en de aanbieders van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *