Home / Apple nieuws / Apple komt deze zomer met iRadio
iRadio

Apple komt deze zomer met iRadio

Apple zal deze zomer de geruchtmakende streamingdienst iRadio lanceren, er werd al veel geschreven over de Pandora-achtige dienst die Apple zou gaan lanceren maar nu hebben insiders uit de muziekindustrie The Verge verteld dat iRadio er aan zit te komen. Apple zou met de nieuwe muziekdienst een grote concurrent worden van Spotify.

In een eerder stadium zou Apple geen overeenkomst hebben gesloten met de muziekindustrie omdat Apple niet aan de prijs wilde voldoen die er gevraagd werd. Nu blijkt de weg dus open te liggen en zal Apple deze zomer toch met een eigen muziekdienst gaan komen.

iMac leveranciersiMac 2013 aanbiedingenInfo & Bestel
Centralpoint
Centralpoint iMac 2013
iMac kopen

Check Also

iPhone 6 bestellen nu al mogelijk

iPhone 6 bestellen nu mogelijk Aanstaande vrijdag zal de iPhone 6 en de iPhone 6 …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *