donderdag , 1 juni 2023
Home / Apple nieuws / iPhone-concurrent de Facebook-Phone komt eraan ?
Facebook-Phone

iPhone-concurrent de Facebook-Phone komt eraan ?

Al maanden gaan er geruchten dat Facebook met een smartphone op de markt gaat komen die een grote concurrent zou moeten worden van Apple’s iPhone. Deze week verstuurde Facebook uitnodigingen aan de pers om op donderdag 4 april een persconferentie bij te komen wonen. Op de uitnodigingen staat de tekst ‘Come See Our New Home On Android’ dit zou er op kunnen duiden dat Facebook nu dan toch met een smartphone gaat komen.

9to5Mac weet te melden dat Facebook in samenwerking met HTC aan een smartphone werkt. De smartphone zal Facebook op allerlei manieren integreren in de telefoon. En zo heeft Apple er naast Samsung die eind april komt met de Galaxy S4 en HTC nog een concurrent bij.

Diverse bronnen weten al te melden dat de Facebook-Phone qua uiterlijk veel op de iPhone lijkt, zo heeft deze ook een Home-button en een iets groter scherm dan de iPhone 5. De Facebook-Phone zou 1GB RAM geheugen, een 1,5Ghz processor, en 16GB interne opslagruimte hebben.

Facebook uitnodiging

iPhone leveranciersiPhone aanbiedingenInfo & Bestel
iPhone T-Mobile
iPhone 5 nu met 6 maanden flinke korting
iPhone kopen
iPhone 5 Vodafone
iPhone 5s uit voorraad leverbaar
iPhone kopen
iPhone T-Mobile
iPhone 4 nu voor € 24,95 per maand
iPhone kopen

Check Also

iOS apps

iOS apps

Iedereen kent het wel, je verveelt je en je zit een beetje te bladeren naar …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *