zaterdag , 23 september 2023
Home / iPad / Sharp zet schermproductie van 9,7-inch iPad-display op laag pitje
ipad-retina-display

Sharp zet schermproductie van 9,7-inch iPad-display op laag pitje

Sharp heeft de productie van de 9,7-inch iPad-displays op een heel laag pitje gezet. Sharp richt zich nu op het produceren van iPad mini displays, dit weet Reuters te melden. Wat precies de reden is dat er minder 9,7-inch schermen worden geproduceerd is nog niet duidelijk, een reden kan zijn dat er veel meer vraag is naar de iPad mini ten opzichte van de normale iPad of dat de productie verminderd is omdat de drukke maand december voorbij is en er gewoonweg minder vraag is naar de iPad 9,7-inch.
Het feit dat Sharp de productie nagenoeg heeft stopgezet wil niet zeggen dat er helemaal geen 9,7-inch iPad-displays worden geproduceerd, Apple laat de schermen namelijk ook bij LG Display en Samsung produceren. Iets waar ook rekening mee wordt gehouden is dat er in maart een nieuwe iPad word geproduceerd en dat deze zoals eerder aangekondigd een dunner scherm zal krijgen, waardoor Apple nu al de productie van de huidige schermen terugschroeft.

Er gaan overigens wel verhalen rond dat de iPad mini de populairste iPad aan het worden is, dit ten koste van de 9,7-inch iPad. Reuters meldt verder dat de verminderde productie een gevolg is van de verminderde vraag naar iPads.

iMac leveranciersiMac 2013 aanbiedingenInfo & Bestel
Centralpoint
Centralpoint iMac 2013
iMac kopen

Check Also

iPad-Air

Nieuwe iPad zal hetzelfde design en display krijg als huidige iPad Air

De tweede versie van de iPad Air zal er qua design niet anders uit zien …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *