Home / iPhone / iPhone 5S in juni te koop in verschillende kleuren en formaten
iPhone5S

iPhone 5S in juni te koop in verschillende kleuren en formaten

De opvolger van de succesvolle iPhone 5, de iPhone 5S zal in juni in de winkels liggen. Volgens Topeka Capital Markets analist Brian White komt de iPhone 5S uit in meerdere kleuren en in verschillende schermformaten. Apple begint in april/mei met de productie en dan zal het toestel in mei – juni verkrijgbaar moeten zijn.
De consument kan straks kiezen uit maar liefst vijf kleuren geel, blauw, roze, zilver met wit en zwart met slate. Apple gaat de iPhone 5S ook in twee schermformaten aanbieden, zodat met dit toestel een breder publiek aangesproken wordt. Nu heeft Apple een 3,5-inch toestel de iPhone 4 en 4S en een toestel met een 4-inch scherm, de iPhone 5. Met de iPhone 5S is het dus voor het eerst dat er een iPhone uitkomt die in meerdere formaten beschikbaar zal zijn. Enkele kenmerken van de iPhone 5S zouden zijn een SuperHD scherm een betere camera en een langere batterijduur maar dit zijn de bekende geruchten.

Met het aandeel Apple gaat het de laatste weken niet echt best, maar volgens Brian White gaat dit ook weer helemaal goed komen in 2013. De eerste tekenen zijn er al, de iPad Mini verkoopt in China beter dan de normale iPad, met de komst van de iPhone 5S zal het aandeel weer omhoog schieten aldus de analist.

iPhone leveranciersiPhone aanbiedingenInfo & Bestel
iPhone T-Mobile
iPhone 5 nu met 6 maanden flinke korting
iPhone kopen
iPhone 5 Vodafone
iPhone 5s uit voorraad leverbaar
iPhone kopen
iPhone T-Mobile
iPhone 4 nu voor € 24,95 per maand
iPhone kopen

Check Also

macbook pro

Geen iPhone 7 Pro maar wel een MacBook Pro in 2016

Volgens een recent bericht op Nikkei zou Apple een paar maanden voor de release van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *