donderdag , 1 juni 2023
Home / Apple nieuws / Apple maakt 23 januari de cijfers bekend
Apple

Apple maakt 23 januari de cijfers bekend

Op 23 januari zal Apple met de cijfers van het eerste fiscale kwartaal van 2013 naar buiten komen. Dit kwartaal met daarin de feestdagen is doorgaans al een succes maar zal dit jaar met de komst van een aantal nieuwe producten zoals de iPhone 5, de iPad vierde generatie, een nieuwe iPod en de iPad Mini zeker positief afgesloten worden.

In het eerste fiscale kwartaal van 2012 verkocht Apple 37.04 miljoen iPhones en 15.43 miljoen iPads. Analisten verwachten dat Apple dit jaar weer alle verkooprecords heeft gebroken, maar na 23 januari weten we of dit ook daadwerkelijk het geval zal zijn.

Overigens loopt het fiscale jaar van Apple niet gelijk met het kalanderjaar, vandaar dat Apple nu al het eerste kwartaal kan afsluiten. De cijfers worden gepresenteerd tijdens een conference call die alleen toegankelijk is voor journalisten, als de presentatie klaar is is de call toegankelijk voor iedereen die daar interesse in heeft.

iPhone leveranciersiPhone aanbiedingenInfo & Bestel
iPhone T-Mobile
iPhone 5 nu met 6 maanden flinke korting
iPhone kopen
iPhone 5 Vodafone
iPhone 5s uit voorraad leverbaar
iPhone kopen
iPhone T-Mobile
iPhone 4 nu voor € 24,95 per maand
iPhone kopen

Check Also

iPhone 6 bestellen nu al mogelijk

iPhone 6 bestellen nu mogelijk Aanstaande vrijdag zal de iPhone 6 en de iPhone 6 …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *