donderdag , 1 juni 2023
Home / iPad / iPad 128GB retina verkrijgbaar vanaf 5 februari
ipad 128gb retina

iPad 128GB retina verkrijgbaar vanaf 5 februari

Apple heeft zojuist bekendgemaakt dat er een iPad 128GB retina uit gaat komen. Het gaat hier om een uitbreiding van de iPad 4 er zullen dus geen nieuwe functies worden toegevoegd. In iOS 6.1 waren al sporen gevonden van een iDevice met een opslagcapiciteit van 128GB, het ging hier dus om de nieuwe iPad 4 retina met 128GB opslagruimte.

De iPad 4 128GB retina is vanaf dinsdag 5 februari verkrijgbaar in de kleuren zwart en wit, voor het Wi-Fi-model betaal je 805 euro, de Wi-Fi+4G-variant kost 935 euro. De nieuwe generatie iPad’s zijn er vanaf 5 februari in de 16GB, 32GB, 64GB en 128GB uitvoering. De iPad 4 128Gb zal ook een 9,7-inch scherm en een A6X-processor hebben, dit is dus niet gewijzigd ten opzichte van de andere iPad’s.

Ondanks dat de opslagcapiciteit steeds minder belangrijk lijkt te worden voor de consument, omdat er steeds meer in iCloud wordt opgeslagen komt Apple nu dus toch vanaf 5 februari met de iPad 128GB retina. Het is overigens nog niet bekend of je de iPad 128GB retina ook meteen in Nederland kopen kunt.

iMac leveranciersiMac 2013 aanbiedingenInfo & Bestel
Centralpoint
Centralpoint iMac 2013
iMac kopen

Check Also

iPad-Air

Nieuwe iPad zal hetzelfde design en display krijg als huidige iPad Air

De tweede versie van de iPad Air zal er qua design niet anders uit zien …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *