donderdag , 1 juni 2023
Home / iPad / E-mail steeds vaker op iPad gelezen
iPad email

E-mail steeds vaker op iPad gelezen

De iPad wordt tegenwoordig steeds vaker gebruikt om e-mails op te schrijven en te lezen, dit blijkt uit een onderzoek onder 4.400 iPad-gebruikers in de Verenigde Staten. De laptop wordt hier steeds minder voor gebruikt. Negentig procent van de iPad gebruikers vind het erg belangrijk om ook e-mail te kunnen lezen op de iPad. Tweederde van de deze groep zegt minimaal 3 keer per dag hun e-mail op de iPad te checken.

IncrediMail gaf opdracht tot dit onderzoek waaruit verder naar voren kwam dat de meeste gebruikers (41%) Apple’s standaard Mail-applicatie gebruiken, gevolgd door de Gmail app en Hotmail. Twintig procent leest de mail via de internet browser en gebruikt hiervoor dus geen speciale mail-app.

De iPad en de tablets over het algemeen gaan zo dus een steeds grotere rol spelen, dit is ook duidelijk te merken in de verkoop van pc’s en laptops.

Er zijn ook iPad-gebruikers die helemaal geen e-mail lezen op de iPad maar deze groep is slechts 3 procent van de ondervraagden.

Het betreft hier wel prive email-gebruik, voor zakelijke emails gebruiken de ondervraagden toch het liefst een pc of laptop.


iMac leveranciersiMac 2013 aanbiedingenInfo & Bestel
Centralpoint
Centralpoint iMac 2013
iMac kopen

Check Also

iPad-Air

Nieuwe iPad zal hetzelfde design en display krijg als huidige iPad Air

De tweede versie van de iPad Air zal er qua design niet anders uit zien …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *