zaterdag , 23 september 2023
Home / Apple nieuws / TomTom mogelijk overgenomen door Apple
TomTom

TomTom mogelijk overgenomen door Apple

Volgens de Rabobank zou Apple plannen hebben om TomTom over te gaan nemen de kans dat dit gebeurt is nu 30%. Dit zou blijken uit het feit dat de aandelen van TomTom fors zijn gestegen en voor Apple zou een overname van TomTom een goede deal zijn aangezien Apple nog steeds flinke problemen heeft met iApple Maps in iOS 6.

Rabobank laat weten dat Apple de mensen en de kennis niet heeft om op basis van de feedback van gebruikers de kaarten van iApple Maps aan te passen. TomTom heeft daar de Mapshare community voor. Verder heeft TomTom met HD Traffic het onderscheidende vermogen om de functionaliteiten van de kaarten te verbeteren. Ook zou Apple de ‘point of interest’-database van TomTom kunnen uitrollen buiten de Verenigde Staten en gebruikmaken van de IQ-routes. De overname van TomTom zou Apple ook nog toegang geven tot de autoproducenten.

De overname prijs zou liggen op 9 tot 10 euro per aandeel.

iPhone leveranciersiPhone aanbiedingenInfo & Bestel
iPhone T-Mobile
iPhone 5 nu met 6 maanden flinke korting
iPhone kopen
iPhone 5 Vodafone
iPhone 5s uit voorraad leverbaar
iPhone kopen
iPhone T-Mobile
iPhone 4 nu voor € 24,95 per maand
iPhone kopen

Check Also

iPhone 6 bestellen nu al mogelijk

iPhone 6 bestellen nu mogelijk Aanstaande vrijdag zal de iPhone 6 en de iPhone 6 …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *