zaterdag , 23 september 2023
Home / Apple nieuws / iPhone en iPad veel gezocht in Google
iPad

iPhone en iPad veel gezocht in Google

De iPhone en iPad doen het goed in de winkels maar ook in Google zijn de iPhone en de iPad toppers. Google heeft de Zeitgeist bekend gemaakt, dit is een jaaroverzicht van meest ingevoerde zoekwoorden van Google. Apple als zoekwoord moeten we missen in de Top-10 maar de producten van Apple zijn wel goed vertegenwoordigd, zo staat het zoekwoord ‘iPad 3′ op de zevende plaats.

In de Nederlandse Zeitgeist is onder afbeeldingen de iPhone 5, het snelst stijgende zoekwoord, deze staat nu op de tiende plaats, waarschijnlijk wilde mensen zien hoe de iPhone 5 eruit ziet. In de internationale lijst onder electronica staat de iPad 3 op nummer één, de Samsung Galaxy S3 op nummer twee gevolgd door de iPad mini.

De iPhone 5 komt niet voor in de lijst wel zien we de ‘iPad 4’ op de zevende plaats voorbij komen. Er is ook een categorie waar de meest gestelde vragen in staan vermeld, twee Apple gerelateerde vragen staan in de Top-10 namelijk ‘Hoe werkt iCloud’ op de 6e plaats en ‘Hoe werkt FaceTime’ staat op nummer 10.

Verder is er in 2012 veel gezocht op de zoekwoorden ‘EK2012’, ‘crisis’ en ‘Elfstedentocht’. De snelste stijger in 2012 is het zoekwoord ‘Stemwijzer’.

iPhone leveranciersiPhone aanbiedingenInfo & Bestel
iPhone T-Mobile
iPhone 5 nu met 6 maanden flinke korting
iPhone kopen
iPhone 5 Vodafone
iPhone 5s uit voorraad leverbaar
iPhone kopen
iPhone T-Mobile
iPhone 4 nu voor € 24,95 per maand
iPhone kopen

Check Also

iPhone 6 bestellen nu al mogelijk

iPhone 6 bestellen nu mogelijk Aanstaande vrijdag zal de iPhone 6 en de iPhone 6 …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *