zaterdag , 23 september 2023
Home / iPad / Tablet kopen ? 4,3 miljoen Nederlanders gingen je voor
Tablet

Tablet kopen ? 4,3 miljoen Nederlanders gingen je voor

Ga jij een tablet kopen ? De populariteit van tablets is in Nederland erg hoog te noemen, inmiddels hebben 4,3 miljoen Nederlanders een tablet aangeschaft. Dit betekent dat 34 procent van de Nederlands van 13 jaar en ouder een tablet in huis heeft, Apple scoort met de iPad het hoogst.

Uit onderzoek van Intomart GfK blijkt dat het tablet gebruik in 2012 is verdubbeld. In 2011 waren er in Nederland nog 1,7 miljoen tabletgebruikers. In één jaar tijd is het tabletgebruik dus met 2,5 miljoen toegenomen.

Zoals we al lieten weten is de iPad het meest populaire tablet met maar liefst 60% is Apple nog steeds marktleider, of dit lang zo zal blijven is nog maar de vraag de concurrentie komt ook in de tablet markt flink opzetten. Vooral de Android-tablets van Samsung doen het tegenwoordig goed bij de consument. Aan het einde van deze maand zullen er nog vele tablets verkocht worden.

iMac leveranciersiMac 2013 aanbiedingenInfo & Bestel
Centralpoint
Centralpoint iMac 2013
iMac kopen

Check Also

iPad-Air

Nieuwe iPad zal hetzelfde design en display krijg als huidige iPad Air

De tweede versie van de iPad Air zal er qua design niet anders uit zien …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *