Home / Software / Jailbreak iOS 6.1 laat op zich wachten
Jailbreak iOS6

Jailbreak iOS 6.1 laat op zich wachten

Het is nog niet gelukt om iOS6 te jailbreaken, maar ondanks dat heeft Apple de beveiliging voor iOS6.1 nog verder aangescherpt. De iOS-hacker Stefan Esser, meldt dat er in iOS 6.1 een nieuwe beveiliging verwerkt is die het jailbreaken van het besturingssysteem moet tegengaan. De beveiliging die Apple toepast zou nog moeilijker te kraken zijn dan de beveiliging in iOS 6. Stefan Esser treedt niet in details over de nieuwe beveiliging van iOS6.1.

Apple’s nieuwe beveiliging is geen goed nieuws voor iPhone-, iPod touch- en iPad-gebruikers die iOS 6 of iOS 6.1 dachten te gaan jailbreaken. De hackers zijn er op dit moment nog niet in geslaagd een jailbreak te ontwikkelen voor iOS 6. En aangezien de extra beveiligingsmaatregelen in iOS 6.1 zal het nog wel enige tijd duren voordat iOS6.1 gejailbreakt zou kunnen worden.

iPhone leveranciersiPhone aanbiedingenInfo & Bestel
iPhone T-Mobile
iPhone 5 nu met 6 maanden flinke korting
iPhone kopen
iPhone 5 Vodafone
iPhone 5s uit voorraad leverbaar
iPhone kopen
iPhone T-Mobile
iPhone 4 nu voor € 24,95 per maand
iPhone kopen

Check Also

iOS 8 maakt iPhone 4s trager

Gisteren is iOS 8 uitgekomen, en deze nieuwe versie is ook beschikbaar voor de iPhone …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *