Home / iPhone / iPhone meest populaire smartphone in de VS
iPhone 5

iPhone meest populaire smartphone in de VS

De iPhone doet het in de Verenigde Staten nog steeds ontzettend goed, het is daar dan ook de best verkochte smartphone. Dit is in Europa wel anders, daar doen de Android toestellen het nog altijd stukken beter. Apple heeft in Amerika een marktaandeel van 53,3 procent in de Amerikaanse smartphonemarkt, dit is onderzocht door analysebureau Kantar Worldpanel ComTech. In Europa heeft Apple met de iPhone een marktaandeel van 25,3 procent. Samsung is met een marktaandeel van 61 procent marktleider in Europa.

De verschillen in marktaandeel verschillen nogal per land waar de iPhone te koop is, in Groot-Brittannië heeft de iPhone een marktaandeel van 32,7 procent, hier is de iPhone dus populairder dan in andere Europese landen. Android doet het juist in andere landen weer erg goed. Android is in Duitsland goed voor een marktaandeel van 73,9 procent en in Spanje draait zelfs 81,7 procent op het besturingssysteem Android.

In het bedrijfsleven is de iPhone de nummer 1, 68,2 procent van de smartphones in het MKB is een iPhone. Android staat op de tweede plaats met 25,1 procent, BlackBerry heeft nog maar een marktaandeel van 4,1 procent in deze doelgroep.

iPhone 5 T-Mobile
iPhone 5 voor €25,- per maand
iPhone 5 kopen
iPhone 5 Vodafone
iPhone 5s aanbieding voor €101,-
iPhone 5 kopen
iPhone 5 Studentmobiel
iPhone 5s vanaf €24,- p. maand
iPhone 5 kopen
Algebeld iPhone 5
iPhone 5 uit voorraad leverbaar
iPhone 5 kopen
iPhone 5 Phoneshop
iPhone 5 €63,- i.c.m. abonnement
iPhone 5 kopen
iPhone 5 2call
iPhone 5 vanaf €66 euro
iPhone 5 kopen

Check Also

macbook pro

Geen iPhone 7 Pro maar wel een MacBook Pro in 2016

Volgens een recent bericht op Nikkei zou Apple een paar maanden voor de release van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *