Home / Apple nieuws / iTunes 11 update beschikbaar
iTunes 11

iTunes 11 update beschikbaar

Twee weken na het uitkomen van iTunes 11 is er al een update voor deze applicatie, het gaat om versie 11.0.1. In de update van iTunes 11 zijn enkele bugs verholpen. Zo is in iTunes 11.0.1 de dubbele nummerdetectie teruggekeerd. Deze functie was al jaren aanwezig in iTunes maar met het uitkomen van iTunes 11 zat deze er niet meer in.

Er waren gebruikers die ondervonden problemen met AirPlay-zones deze werden niet gevonden, dit behoort ook tot het verleden met de komst van iTunes 11.0.1. En verder waren iCloud-aankopen niet zichtbaar in de iTunes-bibliotheek als iTunes Match aanstond. Ook is de zoekfunctie verbeterd zodat je beter en sneller kunt zoeken in de laatste versie van iTunes. Je kunt iTunes 11 downloaden in de Mac App Store.

iMac leveranciersiMac 2013 aanbiedingenInfo & Bestel
Centralpoint
Centralpoint iMac 2013
iMac kopen

Check Also

iPhone 6 bestellen nu al mogelijk

iPhone 6 bestellen nu mogelijk Aanstaande vrijdag zal de iPhone 6 en de iPhone 6 …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *