zaterdag , 23 september 2023
Home / iPad / iPad Mini 2 kopen kan mogelijk al in maart 2013
iPad-mini

iPad Mini 2 kopen kan mogelijk al in maart 2013

De iPad Mini is nog maar een paar maanden geleden gelanceerd en doet het op het ogenblik erg goed, en nu gaan er al weer geruchten dat de opvolger de iPad Mini 2 in maart 2013 zou worden gelanceerd.

Dit bericht komt van RBC Capital Markets-analist Doug Freedman nadat deze een bezoek had gebracht aan de Aziatische chipfabrikanten. Apple zou al hard bezig zijn met de productie van de iPad Mini 2. Bij de productie van de iPad Mini 2 zullen er ook een aantal nieuwe fabrikanten meewerken aan het productieproces, één van deze fabrikanten is Texas Instruments.
Het is nog niet definitief zeker wanneer de iPad Mini 2 aangekondigd zal gaan worden maar het meest gebruikelijke is om dit in maart 2013 te doen, Apple kondigde de afgelopen jaren vaker een nieuwe iPad in maart aan. Als de nieuwe iPad Mini in maart aangekondigd zou worden is dit een half jaar nadat de eerste iPad Mini uitkwam, dit gebeurde het afgelopen jaar eveneens met de iPad 4 deze werd in september aangekondigd terwijl Apple de iPad 3 in maart presenteerde een half jaar daarvoor dus.

Het lijkt vrij aannemelijk dat de iPad Mini 2 zal worden uitgerust met een Retina display, verdere vernieuwingen zijn op het ogenblik nog niet naar buiten gekomen. De iPad Mini heeft nu een resolutie van 1024 bij 768, dit is lagere resolutie dan de iPad 3 en iPad 4 hebben.

iPhone leveranciersiPhone aanbiedingenInfo & Bestel
iPhone T-Mobile
iPhone 5 nu met 6 maanden flinke korting
iPhone kopen
iPhone 5 Vodafone
iPhone 5s uit voorraad leverbaar
iPhone kopen
iPhone T-Mobile
iPhone 4 nu voor € 24,95 per maand
iPhone kopen

Check Also

iPad-Air

Nieuwe iPad zal hetzelfde design en display krijg als huidige iPad Air

De tweede versie van de iPad Air zal er qua design niet anders uit zien …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *