zaterdag , 23 september 2023
Home / Mac / iMac kopen ? Levertijd nu 1 tot 6 weken
iMac kopen

iMac kopen ? Levertijd nu 1 tot 6 weken

Als je ook van plan bent een iMac te gaan kopen zal je wel even geduld moeten hebben, het kopen is natuurlijk zo gebeurd alleen de levertijden zijn inmiddels opgelopen tot maximaal 6 weken. De iMac 21 inch heeft op het moment een levertijd van 1 tot 4 weken maar als je gaat voor de 27 inch dan loop je tegen een levertijd van 4 tot 6 weken aan.

Het is overigens wel de moeite waard om je geduld even op de proef te stellen want met één van de nieuwe iMac’s haal je een echte krachtpatser in huis. De specificaties van de nieuwe iMacs liegen er dan ook niet om, uit alle reviews die wij inmiddels hebben gelezen komen de iMac’s er allemaal heel positief uit.

Je moet wel even in je buidel tasten als de nieuwe iMac kopen gaat, de goedkoopste iMac, de iMac 21 inch kost €1379,- hier krijg je dan wel al een superieure iMac voor, als je gaat voor een 27 inch model moet je daar al €1899 euro voor neerleggen. Alle nieuwe iMac’s zijn voorzien van 1TB opslagruimte, 8GB RAM-geheugen en ze hebben de quad-core Intel Core i5 of i7 processor aan boord.

Bekijk hier de actuele iMac levertijden.

We kunnen het niet vaak genoeg zeggen je koopt hier wel een top computer voor die zijn tijd al weer jaren vooruit is.

iMac leveranciersiMac 2013 aanbiedingenInfo & Bestel
Centralpoint
Centralpoint iMac 2013
iMac kopen

Check Also

Mac Pro

Mac Pro nu verkrijgbaar

De Mac Pro is inmiddels overal te bestellen of te reserveren, gisteren lieten wij al …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *