donderdag , 1 juni 2023
Home / Apple nieuws / Video iPhone 6 onderdelen

Video iPhone 6 onderdelen

Er is een video online verschenen waar de iPhone 6 onderdelen welke de laatste weken voorbij zijn gekomen in een video zichtbaar zijn. De iPhone 6 wordt ook vergeleken met de iPhone 5s qua grootte. De onderdelen zijn online gezet door een Russische partij en in de video is de iPhone 6 goed te zien.

We zien een grijze en zilveren versie van de iPhone 6, ook het binnenwerk en het Apple-logo worden getoond in de video.

Over een week op dinsdag 9 september om 19:00 uur Nederlandse tijd zal Apple de iPhone 6 lanceren, we weten inmiddels al dat er twee verschillende versies uit gaan komen, één met een 4,7-inch en één met een 5,5-inch scherm.

Lees hier meer over de iPhone 6

Check Also

iOS apps

iOS apps

Iedereen kent het wel, je verveelt je en je zit een beetje te bladeren naar …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *