Home / Apple nieuws / Pre-order iPhone 6 start op 19 september
iPhone 6

Pre-order iPhone 6 start op 19 september

Pre-order iPhone 6

Als je een pre-order voor de iPhone 6 wilt plaatsen dan kan dat vanaf 19 september, de website iPhonez heeft dit vandaag gemeld op basis van anonieme bronnen. Als je een pre-order plaatst dan zal de iPhone 6 op 26 september worden thuis bezorgd. Verder zal het bij één Nederlandse provider mogelijk zijn op de iPhone 6 in de voorverkoop aan te schaffen, over welke provider het gaat dat is niet bekend gemaakt.

9 september
De iPhone 6 zal op 9 september gelanceerd worden door Apple op een speciaal Apple-event, ook mogen we er vanuit gaan dat de iWatch tijdens dit event gepresenteerd gaat worden.

Specificaties iPhone 6
Tot op heden is er nog niet heel veel bekend over de specificaties van de iPhone 6 behalve dat deze nieuwe smartphone van Apple er in een 4,7-inch en een 5,5-inch formaat gaat komen, dat de A7-processor vervangen gaat worden door een snellere en energie-zuinigere A8-processor, de co-processor welke de bewegingen meet van de iPhone-gebruiker zal een update krijgen en Apple zal sinds lange tijd de camera van meer megapixels gaan voorzien.

Mobiel betalen
Ook is Apple bezig om mobiel betalen mogelijk te maken zo hebben ze een overeenkomst gesloten met Visa, MasterCard en American Express om een eigen betaalsysteem op te zetten. De iPhone 6 zal dus een NFC-chip ingebouwd krijgen en in samenwerking met Touch-ID zal je met de iPhone 6 dus een mobiele portemonnee bij je hebben waar je mee in de winkels kunt afrekenen.

Lees hier meer over de iPhone 6

Check Also

iOS apps

iOS apps

Iedereen kent het wel, je verveelt je en je zit een beetje te bladeren naar …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *