zaterdag , 23 september 2023
Home / Apple nieuws / iPhone 6 prijzen hoger dan iPhone 5s prijs
iPhone 6

iPhone 6 prijzen hoger dan iPhone 5s prijs

iPhone 6 prijzen

iPhone 6 prijzenNu de lancering van de iPhone 6 nadert willen we ook de iPhone 6 prijzen natuurlijk weten, wat gaan we betalen voor deze nieuwe smartphone van Apple ? Het mag duidelijk zijn dat de iPhone 6 duurder zal worden dan de iPhone 5s, niet zo verwonderlijk als je bedenkt dat de onderdelen en materialen een stuk duurder zijn dan de onderdelen van de iPhone 5s. Zo heeft Apple het display van de iPhone 6 gemaakt van saffierglas wat weer sterker en krasbestendiger is dan het Gorilla Glass wat gebruikt werd voor de iPhone 5s.

Het instapmodel dus de 4,7-inch iPhone 6 zal €750,- gaan kosten dit heeft de website Movil Zona gemeld op basis van bronnen bij de Spaanse provider Telefonica, dit is €50,- meer dan dat je moest betalen voor de iPhone 5s toen deze net uitkwam bijna een jaar geleden, deze kostte namelijk €699.

Als we deze prijzen doortrekken naar de uitgebreidere modellen dan zullen we hiervoor €849,- en €949,- moeten neerleggen, dit zijn de modellen met meer opslagcapaciteit. De iPhone 6L met het 5,5-inch scherm zal naar alle waarschijnlijkheid €949,- gaan kosten.

Deze prijzen betaal je als je de iPhone 6 los kopen gaat, als je besluit om een iPhone 6 i.c.m. een abonnement te bestellen dan zul je natuurlijk een andere prijs betalen.

Lees hier meer over de iPhone 6

Check Also

iOS apps

iOS apps

Iedereen kent het wel, je verveelt je en je zit een beetje te bladeren naar …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *