zaterdag , 23 september 2023
Home / Apple nieuws / iPhone 6 pre-order vannacht om 00:06 uur van start

iPhone 6 pre-order vannacht om 00:06 uur van start

Pre-order vannacht de iPhone 6 (Plus)

Je kunt vannacht om 00:06 uur een pre-order plaatsen voor de iPhone 6 en de iPhone 6 Plus via Typhone, het leuke is dat als je de pre-order hebt geplaatst en je bent één van de uitverkorenen dat je de iPhone 6 op vrijdag 26 september tussen 00:00 en 02:00 uur thuis bezorgd zal krijgen!
[list]

[/list]

De iPhone 6 s’nachts thuisbezorgd

Typhone iPhone 6 NachtleveringTyphone heeft een speciale nachtservice in het leven geroepen de “iPhone-6-Express” dit houdt in dat als je de iPhone 6 of de iPhone 6 Plus vrijdag 19 september om 00:06 uur besteld en je bent één van de gelukkigen dan zal Typhone vóór 25 september 15:00 uur telefonisch contact met je op nemen. De iPhone 6 zal dan op vrijdag 26 september tussen 00:00 en 02:00 uur bezorgd worden, als je liever een later tijdstip wenst dan is dit natuurlijk ook mogelijk.

iPhone 6 pre-order bij Typhone.nl en AMP Logistics;

[list]
  • Sta niet in de herfstkou te wachten
  • Bestel eenvoudig vanuit je luie stoel thuis, al vanaf 19 september om 00:06 ‘s nachts
  • Ontvang de iPhone 6 als één van de allereerste in Nederland, vanaf 00:06
[/list]

De voorraad van de iPhone 6 is beperkt dus het is wel noodzakelijk om er vannacht snel bij te zijn, een pre-order plaatsen kan vanaf 00:06 uur, dus surf om deze tijd naar deze website en bestel de iPhone 6 (Plus) en wie weet ben jij één van de eerste in Nederland die op 26 september de iPhone 6 (Plus) thuis bezorgd krijgt.

Begin september stonden de eerste iPhone 6-fans al aan Fifth Avenue in New York voor de Apple Store te wachten, om hun favoriete smartphone te kunnen kopen, Apple had de iPhone 6 nog niet eens aangekondigd. In Nederland zullen er ook weer lange rijen voor de deur van de Apple Store staan, heb jij geen zin om daar in te gaan staan in de kou ? Pre-order de iPhone 6 dan vannacht vanaf 00:06 uur en de kans is aanwezig dat jij op 26 september al met de iPhone 6 (Plus) rond loopt.

Typhone is al ruim 10 jaar een begrip in de telecomwereld, buiten dat Typhone de scherpste aanbiedingen heeft staat service ook hoog in het vaandel!

Apple brak met de eerste verkoopdag in de Verenigde Staten meteen al een verkooprecord, er werden maar liefst 4 miljoen exemplaren besteld binnen 24 uur! Nog niet eerder was een iPhone zo vaak besteld in zo een korte tijd. Ook in Nederland zal de vraag weer enorm zijn, het is dus verstandig om een pre-order te plaatsen.

Over: Redactie

De redactie van MacPrimeur.nl informeert je dagelijks over het laatste Apple-nieuws.

Check Also

iOS apps

iOS apps

Iedereen kent het wel, je verveelt je en je zit een beetje te bladeren naar …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *