zaterdag , 23 september 2023
Home / Apple nieuws / Apple Watch kopen kan in 2015

Apple Watch kopen kan in 2015

De Apple Watch kopen kan in 2015 voor 349 dollar

Gisteren werd de langverwachte Apple Watch gepresenteerd door Apple, een slim horloge waar al veel over geschreven is. De Apple Watch is een heel nieuw product voor het bedrijf uit Cupertino. De Apple Watch is buiten dat het een horloge is ook een fitness-accessoire met een ingebouwde hartslagmeter. De Apple Watch zal in 2015 in de winkels liggen voor een adviesprijs van 349 dollar.

Apple Watch

De Apple Watch is er in verschillende kleuren en je hebt een ruime keuze in allerlei polsbanden er zijn maar liefst 72 verschillende horloges, voor iedere stijl heeft Apple wel een polsband gemaakt van Mickey Mouse tot een Edition van 18-karaats goud. Dit horloge van Apple werkt nauwkeurig samen met de iPhone. Het is zelfs zo dat als je geen iPhone hebt je ook niets met de Apple Watch kunt doen.
Zoals we van Apple gewend zijn is er goed nagedacht over de gebruikersinterface, zo heeft Apple een extra functionaliteit toegevoegd aan het draaiknopje welke Apple crown heeft genoemd. Met het knopje onder de crown ga je bv naar de contacten. De Apple Watch schakelt pas in zodra je met je pols beweegt.
2000544344
Het display van de Apple Watch is gemaakt van het sterke saffierglas en het scherm is drukgevoelig en het display herkent automatisch of je tapt of langer drukt op het display. Er is een speaker toegevoegd aan de Apple Watch en als je het horloge tegen een andere Apple Watch aantikt kan je informatie uit wisselen. Aan de binnenkant van de Apple Watch zijn verschillende sensoren geplaatst, gebaseerd op zichtbaar en infrarood licht, ook is het mogelijk om de hartslag van de gebruiker te meten. Opladen doe je met de magnetische inductielader door deze aan de binnenzijde van het horloge vast te klikken.
2000544361

Linkshandigen

Of er ook een horloge uitgebracht wordt voor linkshandigen dat is nog niet bekend, normaal hebben linkshandigen geen apart horloge nodig omdat je het knopje op een normaal horloge toch niet vaak gebruikt, maar je zult begrijpen dat dit met een Apple Watch anders zal zijn.

Wat kun je met de Apple Watch

De Apple Watch is via bluetooth te verbinden met je iPhone, het horloge ondersteunt alle iPhones vanaf de iPhone 5, alle modellen daarvoor kunnen helaas niet werken met het horloge. De vier belangrijkste functies van het horloge zijn: apps, Siri, notificaties en fitness. Het is bv mogelijk om met het horloge te navigeren door middel van een speciale app welke dat mogelijk maakt.

Op het homescreen van het horloge zie je alle beschikbare apps, en ondanks dat het overzichtelijk is ziet er best wel druk uit.

Apple legt echt de nadruk op gezondheid en dat is ook aan de Apple Watch te merken, het bedrijf uit Cupertino denkt mensen met de Apple Watch aan te kunnen sporen gezonder en sportiever te leven.
Het horloge combineert daarvoor de informatie welke het binnenkrijgt van alle aanwezige sensoren, zoals de hartslagmeter en stappenteller, maar ook de sensoren in de telefoon zoals de barometer en gps. Met deze informatie kan er achterhaald worden hoe actief een gebruiker is. Je kunt in de fitness-app jouw doelen stellen en de Apple Watch geeft aan dat het goed is om te gaan bewegen, als deze merkt dat je anders jouw doel niet gaat halen.

Nog lang niet alles is duidelijk wat betreft de Apple Watch maar aangezien het hologe pas in 2015 in de winkels komt te liggen hebben we nog wel even de tijd om meer te weten te komen over deze nieuwe gadget van Apple.

Over: Redactie

De redactie van MacPrimeur.nl informeert je dagelijks over het laatste Apple-nieuws.

Check Also

iPhone 6 bestellen nu al mogelijk

iPhone 6 bestellen nu mogelijk Aanstaande vrijdag zal de iPhone 6 en de iPhone 6 …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *