zaterdag , 23 september 2023
Home / Apple nieuws / Apple heeft de iPhone Plus onthuld

Apple heeft de iPhone Plus onthuld

Op het Apple event welke om 19:00 uur is begonnen heeft Apple de iPhone 6 en de iPhone Plus onthuld. Zoals verwacht heeft de iPhone 6 een 4,7-inch scherm en de iPhone Plus een scherm van 5,5-inch.
Het display van de iPhone Plus heeft een resolutie van 1920 bij 1080 pixels (full-hd). De pixeldichtheid is erg hoog namelijk 401 ppi! Het 4,7 inch-model heeft een resolutie van 1334 bij 750 pixels.

Allebei de iPhones hebben de A8-chip aan boord, deze chip telt maar liefst 2 miljard transistors. Ondanks dat is de A8-chip 13 procent kleiner dan de A7-chip, van de iPhone 5s, iPad Air en iPad mini Retina. Apple laat weten dat de A8-chip een stuk stabieler is dan de huidige smartphone processoren.

Accuduur iPhone 6

De accuduur van beide iPhones is ook verbeterd je kunt langer muziek luisteren en meer video’s bekijken op een volgeladen accu.

Apple heeft ook de camera aangepast zo heeft de nieuwe camera een optische beeldstabilisator waarmee je scherpere foto’s kunt maken. Apple laat weten dat de camera 1,5 micronpixels heeft en een diafragma van f/2.2.

De iPhone 6 en de iPhone Plus zullen vanaf 19 september in de Verenigde Staten te koop zijn, wanneer de iPhones in Nederland en België verkocht gaan worden dat is nog niet bekend.

Prijzen iPhone 6

De iPhone zal 199 dollar gaan kosten in combinatie met een abonnement, de iPhone Plus zal 299 dollar kosten met een abonnement. Wat de prijzen in Nederland en België zullen zijn is ook nog niet bekend gemaakt.

Lees hier meer over de iPhone 6

Check Also

iOS apps

iOS apps

Iedereen kent het wel, je verveelt je en je zit een beetje te bladeren naar …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *