zaterdag , 23 september 2023
Home / Apple nieuws / iPhone 6 kopen kan vanaf september
iPhone 6

iPhone 6 kopen kan vanaf september

Het kopen van de iPhone 6 zal in september mogelijk zijn, volgens 9to5Mac heeft Apple een keynote ingepland in de maand september. In deze keynote zal de nieuwe iPhone gepresenteerd worden en zullen de laatste details over iOS 8 bekend worden gemaakt, mogelijke data zijn tussen 8 september en 19 september.

iPhone 6 kopen in tweede of derde week september

De iPhone 6 kopen zou mogelijk zijn vanaf de tweede of derde week van september, dit komt overeen met eerdere geruchten over de iPhone 6. Wanneer de iPhone 6 dan in Nederland en België verkocht gaat worden is nog niet bekend, wij zitten in de tweede verkoop-golf dus de verkoop start hier waarschijnlijk een week later dan in bv Duitsland en Frankrijk.

Het kopen van een nieuwe iPhone kan via je provider maar je kunt deze ook los met je creditcard betalen en aanschaffen.

Tijdens de keynote welke in september gepland staat zal Apple in ieder geval de iPhone 6 met het 4,7-inch display presenteren, of het 5,5-inch model dan ook al aan het grote publiek gepresenteerd gaat worden dat valt nog te betwijfelen. Apple zou namelijk productieproblemen hebben met het produceren van de grotere iPhone.

Voorraad iPhone 6
Apple zou met de iPhone 6 willen voorkomen dat er lange wachttijden ontstaan zodra deze nieuwe iPhone in de winkels ligt, aangezien er grote aantallen worden geproduceerd. Er zouden tussen de 70 en 80 miljoen nieuwe iPhones geproduceerd gaan worden, vorig jaar werden er 50 tot 60 miljoen exemplaren van de iPhone 5c en de iPhone 5s geproduceerd. De verkoop van de huidige iPhones zoals de iPhone 5s en de iPhone 5c zal deze maanden beduidend minder worden, de consumenten wachten liever tot de iPhone 6 in de winkels komt te liggen.

De belangrijkste details over de iPhone 6 zijn:
– Er komen twee modellen van de iPhone 6 namelijk een 4,7 en een 5,5-inch
– Het display zal worden gemaakt van saffierglas
– Een A-8 processor
– Een verbeterde camera
– NFC en draadloos betalen
– De prijs van de iPhone 6 zal rond de €699,- zijn

Apple zal in oktober mogelijk een tweede evenement organiseren waarin de iWatch gepresenteerd zal worden.

Lees hier meer over de iPhone 6

Check Also

iOS apps

iOS apps

Iedereen kent het wel, je verveelt je en je zit een beetje te bladeren naar …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *