donderdag , 1 juni 2023
Home / Apple nieuws / Foto’s en video van 4,7-inch iPhone 6 achterkant

Foto’s en video van 4,7-inch iPhone 6 achterkant

Er zijn weer foto’s en een video uitgelekt van de achterkant van de iPhone 6. Het gaat om een nagenoeg volledig geassembleerde achterkant van de iPhone 6, ook de uitsparingen voor de koptelefoon en de Lightning-aansluiting zijn er al in verwerkt. De foto’s komen van de website MacRumors en deze hebben het weer ontvangen van het in Moskou gevestigde Feld & Folk, dat weer goede contacten heeft met enkele personeelsleden van de fabriek waar Apple de onderdelen laat maken voor de nieuwe iPhone.

Iets wat meteen opvalt aan de achterkant is dat het Apple-logo is uitgefreesd, voorheen werd het logo later op de iPhone aangebracht. Het zou er mogelijk mee te maken kunnen hebben dat de iPhone 6 gebruik gaat maken van de NFC-technologie maar hier zijn verder nog geen bewijzen voor. Een meer voor de hand liggende optie is dat Apple een duurzamer logo aanbrengt net als op de iPad.

iPhone 6 achterkant
MacRumors ontving ook nog andere foto’s van een zwarte achterkant, wat hier meteen opvalt is dat de kleur zwart veel donkerder is dan dat we gewend waren van de iPhone’s in de kleur spacegrijs.

iPhone 6 achterkant
Er komen dus steeds meer nieuwtjes naar buiten over de nieuwe iPhone welke in september van dit jaar in de winkels zou moeten liggen en waarvan de productie inmiddels is gestart, vandaar ook dat er steeds meer gelekte onderdelen op het internet verschijnen.


Check Also

iOS apps

iOS apps

Iedereen kent het wel, je verveelt je en je zit een beetje te bladeren naar …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *