zaterdag , 23 september 2023
Home / Apple nieuws / Apple doet recordbestelling iPhone 6 telefoons
iPhone 6

Apple doet recordbestelling iPhone 6 telefoons

Apple heeft schijnbaar alle vertrouwen in de iPhone 6 gezien de recordbestelling van deze nieuwe smartphone, Apple heeft namelijk 68 miljoen iPhone’s besteld, zo weet de Taiwanese Business Weekly te melden. Het gaat hier om de eerste productieronde telefoons, deze moeten in september al in de winkels liggen.

Apple heeft nu tweemaal zoveel toestellen besteld als destijds met de iPhone 5 in 2012, het gaat nu om 68 miljoen iPhone’s. De massaproductie zou aan het einde van deze maand gaan starten aldus de Taiwanezen, dit klopt met eerdere geruchten. Apple heeft dus duidelijk meer toestellen besteld om een tekort aan iPhone 6 toestellen te voorkomen. Vorig jaar bij de lancering van de iPhone 5s was er flink tekort aan spacegrijze modellen en eerder was dit ook al het geval bij de iPhone 5 welke lange tijd slecht op voorraad was, hierdoor waren de levertijden erg lang. Tijdens de lancering van de iPhone 5 leverde dit nogal vervelende taferelen op bij de verschillende Apple Stores.

Het is onderhand wel een traditie aan het worden dat er bij nieuwe Apple-producten altijd geruchten rond gaan dat er een tekort is. Bij de iPhone 6 hebben we dit een paar weken geleden al meegemaakt, het 5,5-inch model zou moeilijk te produceren zijn en pas in 2015 in de winkels liggen maar dit gerucht werd later weer terug gedraaid.

Lees hier meer over de iPhone 6

Check Also

iOS apps

iOS apps

Iedereen kent het wel, je verveelt je en je zit een beetje te bladeren naar …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *