Home / Apple nieuws / De iPhone 6 komt eraan

De iPhone 6 komt eraan

De iPhone 6 komt eraan

iPhone 6 conceptNog een paar maanden wachten en dan komt de nieuwste versie van de iPhone weer uit. Het vertrouwen van Apple is groot en een record aantal iPhones is besteld bij de fabrikant. Heb je op dit moment een ouder model iPhone, dan is de kans groot dat je over wilt gaan stappen. Waar je je huidige iPhone waarschijnlijk in combinatie met een abonnement erbij hebt gekregen loont het de moeite om ook naar de alternatieven te kijken.

iPhone 6 met sim only: goedkoper

Hoewel de losse aanschafprijs van de iPhone 6 hoog ligt (vanaf €750,-), heeft het toch voordelen om het toestel los te kopen. Omdat je natuurlijk wel wilt blijven bellen en internetten kun je daar dan een sim only abonnement bij nemen. Uit de berekeningen in het artikel iPhone 6 met sim only op Eensim blijkt dat een iPhone 5s los kopen met daarnaast een sim only abonnement stukken goedkoper kan zijn dan de iPhone in combinatie met een abonnement. Voor de iPhone 6 zal dit zeer waarschijnlijk niet anders zijn.

iPhone 6 met sim only: flexibeler

Wat verder naar voren komt is dat er nog andere voordelen aan de ‘los toestel, los abonnement’ optie zitten. Zo hoef je niet meer te wachten tot je huidige abonnement is afgelopen, en ben je helemaal vrij in de keuze van je provider. Bovendien kun je de iPhone 6 kopen zodra deze beschikbaar is. Vaak hebben webwinkels het toestel al in huis voordat de providers deze aanbieden. Je kunt dus de eerste zijn met het nieuwe toestel.

Conclusies

Hoewel de meeste mensen wachten tot hun abonnement is afgelopen om een nieuw toestel aan te schaffen blijkt dit helemaal niet nodig te zijn. Sterker nog, het afsluiten van een sim only abonnement en daarbij je nieuwe toestel los kopen biedt juist voordelen. Zo ben je vaak goedkoper uit aan het einde van de rit. Nadeel is natuurlijk wel dat je -in het geval van de iPhone 6- zo rond de €750,- in je portemonnee moet hebben zitten. Aan de andere kant: anders betaal je meer dan hetzelfde bedrag verspreid over twee jaar.

Check Also

iOS apps

iOS apps

Iedereen kent het wel, je verveelt je en je zit een beetje te bladeren naar …

Een reacti

  1. Gaarne mij op de hoogte houden de release datum

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *