Home / Apple nieuws / 5,5-inch iPhone 6 komt mogelijk pas in 2015
iPhone 6

5,5-inch iPhone 6 komt mogelijk pas in 2015

De iPhone 6 met het 4,7-inch display zal in september in de winkels liggen, maar zoals we al eerder schreven heeft de iPhone 6, met het 5,5-inch display productieproblemen en zal mogelijk toch pas in 2015 te koop zijn zo weet analist Ming-Chi Kuo van KGI Securities te melden. Apple wilde beide iPhone’s gelijktijdig lanceren maar door de productieproblemen lijkt dit nu toch niet te gaan lukken.

De problemen zouden ontstaan bij het produceren van de 4,7-inch iPhone met de in-cell aanraakpanelen en de iPhone-behuizingen. De panelen voor de nieuwe iPhone zouden rond de randen minder gevoelig zijn door de grootte en de behuizingen op sommige punten zou verkleurd raken. Deze problemen met de 4,7-inch hebben een direct gevolg voor de 5,5-inch phablet. Apple zal de problemen met de 4,7-inch iPhone eerst moeten oplossen want met de iPhone met het 5,5-inch display zullen deze problemen nog groter zijn.

Lees hier meer over de iPhone 6

Check Also

iOS apps

iOS apps

Iedereen kent het wel, je verveelt je en je zit een beetje te bladeren naar …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *