donderdag , 1 juni 2023
Home / Apple nieuws / Mogelijke iPhone 6 prijzen bekend
iPhone 6

Mogelijke iPhone 6 prijzen bekend

Als je de iPhone 6 kopen wil dan moet je rekening houden met de prijzen welke hieronder vermeld staan. De iPhone 6 zal in september in de winkels liggen en zal het nieuwe topmodel van Apple worden. De prijs van de iPhone 6 zal hoger zijn dan de prijs welke betaald moest worden toen de iPhone 5s werd gelanceerd.

De iPhone 6 prijzen:
– iPhone 6 met 16GB: €749 (verwachte prijs)
– iPhone 6 met 32GB: €849 (verwachte prijs)
– iPhone 6 met 64GB: €949 (verwachte prijs)

De iPhone 6 zal in eerste instantie in de Apple Stores verkrijgbaar zijn, er komen deze keer twee verschillende formaten van de nieuwe iPhone. Er komt een 4,7-inch en een 5,5-inch model deze modellen zullen waarschijnlijk ook weer met verschillende opslagcapaciteiten en kleuren te koop zijn, dus keuze genoeg als je straks een iPhone 6 kopen gaat.

In Duitsland en in Frankrijk zal de nieuwe smartphone van Apple eerder in de winkels liggen dan bij ons, maar de prijzen zullen wel ongeveer gelijk zijn. Als de iPhone 6 wat langer op de markt is dan zal je deze ook kunnen bestellen bij de telecom providers en dan betaal je stukken minder voor de nieuwe iPhone, dit komt natuurlijk omdat je meteen een abonnement afsluit. Wat precies de prijzen worden van de iPhone 6 bij een abonnement is moeilijk te zeggen omdat dit mede wordt bepaald door het abonnement welke je afsluit.

Na de introductie in september zullen de aanbiedingen gaan komen, dus als je een beetje geduld hebt dan is het zeker de moeite waard om even te wachten met het kopen van de iPhone 6.

De iPhone 6 zal echt een heel nieuw toestel worden, zowel qua uiterlijk als qua binnenwerk, de processor is vele malen sneller, de camera is weer beter, het display is groter en de accu zal langer mee gaan.

Check Also

iOS apps

iOS apps

Iedereen kent het wel, je verveelt je en je zit een beetje te bladeren naar …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *