zaterdag , 23 september 2023
Home / Apple nieuws / iPhone 6 kopen kan vanaf oktober in Nederland
iPhone 6

iPhone 6 kopen kan vanaf oktober in Nederland

De iPhone 6 kopen zou vanaf oktober mogelijk zijn in Nederland. Deutsche Telekom de grootste telecom provider van Duitsland heeft namelijk laten weten dat de iPhone 6 vanaf 19 september in Duitsland verkocht gaat worden, Deutsche Telekom gaat de iPhone 6 ook vanaf 19 september verkopen gelijk met de Duitse Apple Stores.

Voor de laatste updates over de iPhone 6 kun je hier terecht.

Apple heeft aan het personeel laten weten dat er in de maand september geen vakantie opgenomen mag worden, een dergelijke maatregel geeft al aan dat Apple in deze tijd met een nieuw product gaat komen. Verder valt 19 september op een vrijdag, Apple lanceerde de vorige iPhones ook op vrijdag dus alles wijst er op dat het bericht dat de iPhone 6 op 19 september in de winkels in Duitsland ligt klopt.

We mogen er dus vanuit gaan dat zoals gewoonlijk is de iPhone 6 één a twee weken nadat deze in Duitsland is gelanceerd in Nederland verkocht gaat worden.

De iPhone 6 zal er in twee formaten komen, één met een display van 4,7-inch en de ander heeft een 5,5-inch display, verder zal de iPhone 6 een snellere processor een betere camera krijgen en net als de iPhone 5s worden voorzien van een vingerafdrukscanner.

Apple zelf heeft nog geen mededelingen gedaan over de releasedatum van de iPhone 6 maar Apple staat niet bekend als een bedrijf welke dit soort nieuws snel naar buiten brengt. Ook over de prijs van de iPhone 6 is tot op heden niet meer bekend dan dat deze duurder zal zijn dan de iPhone 5s, niet zo vreemd eigenlijk als je kijkt naar de specificaties van de iPhone 6.

Check Also

iOS apps

iOS apps

Iedereen kent het wel, je verveelt je en je zit een beetje te bladeren naar …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *