donderdag , 1 juni 2023
Home / Apple nieuws / Apple verscheept saffieren schermen voor iPhone 6
iPhone 6

Apple verscheept saffieren schermen voor iPhone 6

Apple is begonnen met de eerste saffieren schermen te verschepen voor de iPhone 6 welke in september van dit jaar op de markt komt, dit meldt de website 9to5mac. Volgens het analistenbureau UBS Research zouden er al indicaties zijn dat de productie van saffieren schermen voor Apple in de fabriek in Arizona vorige maand van start zijn gegaan. Uit onderzoek zou nu blijken dat er al kleine hoeveelheden naar de fabriek in China zijn gegaan daar zou de iPhone 6 in elkaar gezet worden.

De verscheepte partij zou goed zijn voor ruim honderdduizend schermen, volgens analist Matt Margolis. GT Advanced Technologies gaat de schermen voor Apple produceren in een fabriek in Arizona.

Er gingen al langer geruchten dat de iPhone 6 een saffieren scherm zou krijgen, dit materiaal is al eerder gebruikt voor cameralenzen en is krasbestendiger dan de huidige iPhone-schermen.

De iPhone 6 release datum is in september en er zullen twee varianten van de iPhone 6 gaan uitkomen een 4,7-inch en een 5,5-inch variant, de grotere iPhone 6 zal mogelijk later uit gaan komen dan de 4,7-inch iPhone 6.

Check Also

iOS apps

iOS apps

Iedereen kent het wel, je verveelt je en je zit een beetje te bladeren naar …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *